C1F37CF6 37E6 4BB9 B74B 59F2C1BFD132De TalentenAcademie, georganiseerd door stichting Piëzo, start in maart met een kennismakingsronde langs beroepen in verschillende sectoren. Het doel van de Academie is kinderen een inkijkje te geven bij diverse beroepsgroepen om een indruk te krijgen wat het beroep precies inhoudt.

In de afgelopen jaren en tijdens de corona pandemie is gebleken hoe belangrijk beroepen in de gezondheidszorg zijn. Bij de Piëzo TalentenAcademie Oosterheem en Meerzicht gaan kinderen kennismaken met enkele beroepen uit deze sector. De Piëzo TalentenAcademie in Buytenwegh gaat aan de slag met beroepen die te maken hebben met duurzaam & groen; ook een hele belangrijke sector voor onze toekomst.

De PiëzoTalentenAcademie is voor alle kinderen in Zoetermeer tussen 9 en 14 jaar. Kinderen maken op een leuke en praktische manier kennis met beroepen door middel van werkbezoeken en gastdocenten. Kinderen ontdekken welke talenten zij zelf hebben en wat zij daar later allemaal mee kunnen doen of worden. 

Kijk voor de locaties van de Piëzo TalentenAcademie en om je aan te melden op https://stichtingpiezo.nl/projecten/piezo-talentenacademie/.

Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is gratis.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-