Basisschool MKC Passe Partout in Rokkeveen organiseert woensdag 15 februari een sponsorloop voor Syriƫ en Turkije. Alle leerlingen lopen mee en laten zich sponsoren door familie, vrienden en iedereen die de slachtoffers van de aardbeving wil helpen.

aardbeving 1Tussen 08:45-11:30 uur lopen de kinderen per twee groepen steeds zoveel mogelijk rondjes om het grasveld. Met elk rondje wordt meer geld opgehaald voor de slachtoffers van de aardbeving, dus de kinderen willen zo veel mogelijk rondjes rennen.


Sarp en Dion van Passe Partout namen zelfs een speciale video op om zoveel mogelijk mensen uit te leggen waarom de sponsorloop georganiseerd wordt. De actie is al een groot succes, want heel veel verschillende sponsors hebben al aangegeven een bedrag te doneren. De actie ging vrijdagmiddag van start en staat nu al op een bedrag boven de 4500 euro.
Via de sponsorpagina kun je een kind individueel sponsoren, maar ook de actie als geheel steunen: https://sponsor.school/sponsorloop-passe-partout/.../

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-