DCIM\100MEDIA\DJI_0278.JPGEén van de onderaannemers die meebouwt aan het nieuwe zwembad aan het Van Tuyllpark is failliet gegaan. Het is nog niet bekend wat voor gevolgen dit faillissement op de verdere bouw en de planning heeft.


Aannemer Vaessen meldde afgelopen week aan de gemeente het faillissement van één van de onderaannemers. Of dit faillissement invloed zal hebben op de oplevering van het zwembad is nog niet bekend. Wel is al duidelijk dat de geplande oplevering deze zomer niet gehaald zal worden.
Over de gestegen kosten door prijsstijgingen worden nog gesprekken gevoerd met de aannemer. Er worden afspraken gemaakt hoe deze kosten verdeeld moeten worden. De resultaten van deze gesprekken worden nog dit kwartaal verwacht. Het zwembadkaartje werd aan het begin van de bouw gesteld op €6,-. Naar verwachting zal ook dit bedrag omhoog moeten en worden aangepast aan de inflatie.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-