campzone2Bij Gamevakantie Campzone in het Van Tuyllpark komen deze zomer duizenden game liefhebbers samen om te gamen, maar ook om te slapen en feesten. Naast games worden er wedstrijden gespeeld en zijn er ook veel sportieve activiteiten.


De kaartverkoop voor Campzone, dat deze zomer van 28 juli tot 7 augustus (11 dagen lang!) wordt gehouden, is al gestart. Campzone bestaat al enkele jaren, in 2020 en 2021 waren de edities online in verband met corona, maar dit jaar kunnen ze weer volledig aan de slag met samen gamen en kamperen. Het tentenkamp wordt opgeslagen in het Van Tuyllpark, maar naast een ticket mét tent voor een hele week, kun je ook dagkaarten kopen en thuis overnachten.


Overdag zijn er naast de gaming events ook allerlei sportieve activiteiten voor alle leeftijden, zodat de deelnemers ook fysiek lekker in beweging kunnen komen. Zo is er voetbal, yoga en ‘levende’ versies van games, zoals Tetris en Pong. Ook kunnen bezoekers op de arcadekasten van het Nationaal Videogame Museum spelen.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-