campzoneCampZone is het nieuwste evenement in Zoetermeer: gaming op topniveau. Het Esports en Gaming evenement wordt gehouden bij Club Entree, op 11 en 12 februari. Wethouder Iedema is blij met de komst van Campzone: “Super trots dat zij in onze stad komen!”

Wethouder Jan Iedema: “Gaming evenementen zijn enorm populair en passen uitstekend binnen een IT stad als Zoetermeer met een Nationaal Videogame Museum en groeiend aantal studenten dat hier IT studeert. Ontzettend gaaf dat deze evenementen in onze stad plaatsvinden!”

Zoetermeer staat vooraan als het gaat om Esports. Al meer dan 40 Esportsatleten van organisatie A One Man Army Esports (AOMA) vertegenwoordigden Zoetermeer op nationaal en internationaal topniveau. En dat kunnen er alleen maar meer worden.


Ontdek en ervaar Esports

AOMA geeft tijdens ‘The World of Esports’ lezingen en workshops om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Ook zet de organisatie zich in om de vooroordelen rondom gamen weg te nemen. Want Esports en Gaming wordt in Nederland vaak nog niet op dezelfde waarde geschat als traditionele sporten. Daardoor kan het toptalenten ontbreken aan de juiste begeleiding.
Een Esportsatleet moet topfit zijn, mentaal én fysiek, want een goede concentratie tijdens het gamen bereik je alleen als je ook lichamelijk fit bent. Geen topsport zonder gezonde voeding. Daarom wordt er tijdens het evenement ook voor een hapje en drankje gezorgd.

 

Programma

Op zaterdag 11 februari tussen 14.00 en 19.30 uur en op zondag 12 februari tussen 13.00 en 17.30 uur ben je welkom bij Club Entree, Boerhaavelaan 33 in Zoetermeer. Er is voldoende gelegenheid om te gamen. Je ontdekt nieuwe spellen en je ervaart dat gamen een heel sociale en leerzame hobby is. Wil je deelnemen aan één van de toernooien? Schrijf je dan in bij binnenkomst. Er zijn ook wedstrijddemonstraties, meet-ups met de professionele spelers en lezingen. Bekijk het hele programma op www.entreezoetermeer.nl

 

Rectificatie

In dit bericht is een fout gemaakt: Campzone en het evenement ‘The World of Esports’  zijn twee verschillende evenementen. ‘The World of Esports’  wordt gehouden op 11 en 12 februari in de Entree, Campzone is een gamevakantie, die deze zomer 28 juli tot 7 augustus (11 dagen lang) zal plaatsvinden in het van Tuyllpark. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-