Gluren bij de Buren Fotograaf Maarten J EykmanVia de website van Gluren bij de Buren kan je zelf je eigen route maken en zoveel mogelijk leuke optredens bijwonen. Er treden op zondag 5 februari 38 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Zoetermeer. 

In Meerzicht speelt een blokfluitensemble tussen de potten en pannen, in De Leyens kun je kijken naar een eenakter over vriendschap en overspel.  In Oosterheem geeft dichter en schrijver Adri Smits een actieve presentatie over vertellen in gedichtvorm, van gedicht naar poëzie en andersom. De luisteraar wordt hierin betrokken en kan actief meedoen.

Muzikale optredens vind je ook door heel Zoetermeer heen, luister bijvoorbeeld naar JazzDelight op de Voorweg, de sound van de sixties met KokoCherry aan de Vander Hagenstraat of het durt Cornetto aan de Cesar Franckrode. Met filters kun je de categorieën kiezen op de site: muziek, theater, dans, poëzie of kennis en daarna laat je het programma de beste route uitstippelen om al je favoriete optredens te kunnen zien.

 

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden gaan, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen. Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op glurenbijdeburen.nl/programma/zoetermeer een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren. 

Gluren bij de Buren Zoetermeer wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met CKC Zoetermeer.

Gluren bij de Buren Zoetermeer

Zondag 5 februari 2023
12:00 - 17:00 uur
Entree: vrijwillige bijdrage
Reserveren is niet nodig
www.glurenbijdeburen.nl 

Foto Gluren bij de Buren; Fotograaf Maarten J Eykman

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-