IMG 3709Heel veel jonge kinderen genoten afgelopen zondag weer van de Baby, Peuter- en Kleutermarkt, of BPK-markt, in het Forum. De markt is speciaal voor (toekomstige) ouders van een baby, peuter of kleuter en voor de kinderen zelf natuurlijk, die konden schminken, luisteren naar voorlezen en meedoen aan vele activiteiten.

Loet vierde een feestje met alle kinderen in het Forum, want zij treedt nu al 12,5 jaar op in de kindervoorstellingen waar zij het meisje Loet speelt. Onder haar toehoorders bevonden zich heel veel tijgers, prinsessen en andere geschminkte kinderen, want iedereen die het wilde kon zich laten schminken.

 IMG 3654  IMG 3668


Daarna was het tijd voor de Poppendokter, waar alle zieke knuffels en poppen goed vertroeteld werden. Kinderen konden ook komen knutselen of meedoen aan leuke dansworkshops. Naast de voorstelling van Loet waren er ook voorleesmomenten van de Boekfiets en andere voorstellingen.

Voor de ouders was er ook veel informatie van de partners, zoals Meerpunt, Gro-Up Kinderopvang, CKC & Partners en advies van slaapcoach Tanja Veldhuizen.

 IMG 3676  IMG 3683

Foto's: Marja de Laaf

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-