The POPfactory MarcoZwinkelsIn The POPfactory krijgen ook dit jaar jonge muzikanten de kans om een band te vormen. Muzikanten vanaf 10 jaar die al enige ervaring hebben met het bespelen van een instrument of zang kunnen zich tot 24 februari aanmelden voor deze unieke ervaring.

In zes weken stomen professionele bandcoaches de deelnemers klaar voor een heus optreden voor publiek. Het inschrijfformulier en alle informatie staat op www.thepopfactory.nl Na inschrijving worden de deelnemers gematcht met de andere muzikanten op basis van niveau en muziekstijl. Zes weken lang gaan ze aan de slag met eigen gekozen muziek. De bandcoaches Vincent Zaalberg, Ruben Welbedacht, Marit van der Burcht en Julien Verveer geven wekelijks tips en adviezen uit hun eigen ervaring als bandlid. Daarnaast krijgen de bands ook een LAB-sessie waarin ze een moving poster animation leren maken, die ze kunnen gebruiken op de sociale media. Verder volgen ze een workshop waarin ze een audio-opname maken in een echte studio setting. Als klap op de vuurpijl treden de bands op vrijdag 12 mei live op tijdens de Bandnight in de Theaterzaal van CKC & partners.

Samenwerking Zoetermeerse muziekscholen

CKC & partners organiseert samen met Muziekschool De Brug, Muziekstudio Ligthart en Muziekschool Zoetermeer dit bijzondere traject. Het doel van The POPfactory is om jonge muzikanten aan elkaar te verbinden. Het biedt hen de kans om een volgende stap te zetten door een band te formeren en podiumervaring op te doen. Jonge Zoetermeerders komen zo in contact met andere muzikanten uit Zoetermeer om samen muziek te maken.

Foto: Marco Zwinkels

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-