SportgalaDonderdag 16 februari 2023 blikt Zoetermeer weer terug op bijzondere sportprestaties en het afgelopen sportjaar. De Zoetermeerse sporthelden worden op het podium van het Stadstheater in het zonnetje gezet in een show vol sport en spektakel.


Tijdens deze feestelijke avond worden de topsportprijzen uitgereikt aan de Zoetermeerse sportvrouw, -man, -ploeg, -coach, -talent en g-sporter van het jaar. Ook is er een prijs voor de Meest Maatschappelijke Sportaanbieder.
Wethouder Sport, Ronald Weerwag: “Er is nu ook veel aandacht voor nieuw talent, sporters blijven niet in dezelfde categorie elk jaar dezelfde prijs winnen. Winnaars uit het verleden krijgen een speciale rol tijdens de avond. De nieuwe categorie voor sportcoach van het jaar is er om speciaal alle vrijwilligers van de club te stimuleren om ook mee te doen.“

Het Sportgala kreeg al 230 aanmeldingen vanuit de verschillende Zoetermeerse clubs en zal worden gepresenteerd door judoka Dennis van der Geest, die zelf een wereldtitel, twee Europese kampioenstitels en een bronzen medaille op de Olympische Spelen op zak heeft.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-