Sneaky G Dit weekend zit je goed bij JJ Music House met lekkere Country en soul muziek. Zaterdagavond 1 oktober speelt soulband Sneaky G en zondagavond zal Leaving for Nashville optreden met pure country with a honky tonk twist.

Wie een avondje dampende discostampers en vette soulkrakers wil beleven is bij de 10-koppige band Sneaky G aan het juiste adres. De band heeft alles: een funky blazerssectie, charmante zangeressen en een zanger met een ruige strot.
Aanvang van deze disco & soul avond is 20.30 uur, entree € 10,00.

 !! LAATSTE UPDATE, 30-9-2022!!
Het optreden is door ziekte van de bandleden verplaatst naar 18 februari 2023. De tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Leaving for Nashville

Hoe klonken ze écht? De countrynummers van artiesten als Johnny Cash, Merle Haggard, Waylon Jennings, Willie Nelson, Buck Owens en George Jones. De muzikanten van het Haagse Leaving for Nashville laten het horen. Met authentieke bezetting gaan ze zondagmiddag terug naar de muzikale oorsprong Nashville, de bakermat van de countrymuziek. Ben jij een country liefhebber? Wees er dan bij op zondagmiddag 2 oktober vanaf 15.00 uur, entree € 7,50.

Tickets zijn verkrijgbaar via de site www.jjmusichouse.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-