2B HomeWethouder Van der Meer geeft in een memo aan interesse te hebben in het aankopen van het pand van 2B Home in het Burgemeester Vernèdepark. Er zijn al verschillende gesprekken tussen de gemeente en de eigenaren van 2B Home geweest.


Het pand lijkt zeer geschikt voor het bieden van ruimte voor maatschappelijke initiatieven. 2B Home staat al geruime tijd leeg. Er was korte tijd sprake van dat het pand zou worden gekocht om een sportschool in te vestigen, maar de gemeente kon maar voor korte tijd een gebruiksvergunning afgeven, omdat er in de toekomst misschien een sporthal gebouwd gaat worden.
De initiatiefnemers van de sportschool worden door de gemeente begeleid in de zoektocht naar een andere locatie. Het pand wordt nu getaxeerd en zodra er duidelijkheid is over de waarde van het pand zal het college een voorstel aan de gemeenteraad voorleggen voor de mogelijke aankoop van het pand van 2B Home.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-