Start Bouw ParcVeld

Met het opgraven van de ‘Schat van Zoetermeer’, een gouden wijnfles, hebben wethouder Jan Iedema en Paul Trip, van bouwbedrijf MRP p feestelijke wijze de start van de bouw van de 100 woningen van ParcVeld ingeluid. De fles werd overhandigd aan het echtpaar Gupta-Bakaran, die hier gaan wonen.

De bouw van ParcVeld, onderdeel van de gebiedsontwikkeling DuinParc, met 40 eengezinswoningen en 60 appartementen is nu gestart. DuinParc is de laatste ontwikkeling in de wijk Oosterheem, grenzend aan het groene natuur- en recreatiegebied Bentwoud. MRP heeft hier 125 woningen ontwikkeld.

 Nieuwbouwproject Parcveld DuinParc Zoetermeer  Overhandigen schat


ParcVeld bestaat uit 60 appartementen - verdeeld over 2 gebouwen BentParc en ParcWoud - en 40 eengezinswoningen. Paul Trip, Algemeen Directeur MRP: “DuinParc is een diverse gebiedsontwikkeling op een unieke plek in Zoetermeer naast het natuur- en recreatiegebied BentWoud. De combinatie van eengezinswoningen en appartementen biedt de mogelijkheid dat generaties bij elkaar kunnen blijven wonen en de groene woonomgeving zorgt voor een vitale leefstijl. Wij zijn dan ook verheugd dat we nu ook met de bouw van de laatste fases van DuinParc kunnen starten.”
Jan Iedema wethouder gemeente Zoetermeer: “In ParcVeld woon je letterlijk in het groen met alle voorzieningen van de levendige stad om de hoek. Door de start van de bouw van ParcVeld krijgen weer 100 huishoudens de mogelijkheid om in Zoetermeer plezierig te kunnen wonen. Wij zijn dan ook blij dat wij vandaag kunnen starten met de bouw.”

De woningen in DuinParc worden in verschillende fases naar verwachting van eind 2023 tot medio 2024 opgeleverd. MRP ontwikkelde eerder het succesvolle nieuwbouwproject Oostererf in Zoetermeer.

Foto: Van links naar rechts Paul Trip (MRP), Jan Iedema (Wethouder Gemeente Zoetermeer) en namens alle kopers de heer en mevrouw Gupta- Balkaran

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-