happy stonesDe week van 29 september tot en met 6 oktober is het de week van de eenzaamheid, maar InZet noemt het liever de week van verbinding. Een week van extra aandacht voor de mensen om ons heen, met veel activiteiten op de verschillende InZet locaties.

Ontmoet je weinig nieuwe mensen, zit je wel eens alleen met je bord op schoot of wil je eens een gezellig praatje met een ander? Samen wat doen, iets maken of samen een maaltijd gebruiken is een leuke manier om mensen te ontmoeten en met elkaar in verbinding te komen. 
Er zijn activiteiten op de locaties in Rokkeveen, Noordhove & Seghwaert, Oosterheem en in Palenstein op de Bijdorplaan. Deelnemers kunnen meedoen aan de workshop Happy stones en genieten van ontmoeten en verbinden met een lekkere tosti erbij. Als afsluitingvan de week is er bij de wijkrestaurants een ‘1+1=Leuker Diner’ op 6 en 7 oktober.

  

Workshop Happy stones beschilderen

Een Happy Stone is een steen die je beschildert en vervolgens ergens neerlegt om de vinder blij te maken. De vinder kan de steen houden of weer ergens neerleggen om een ander blij te maken. Hoe leuk is het om zelf creatief bezig te zijn en een lach op het gezicht van de vinder te kunnen toveren met iets simpels als een steen?! Iedereen kan meedoen met deze gratis workshop. Na de workshop eten de deelnemers een lekkere tosti erbij en is er koffie of thee. Aanmelden is niet verplicht maar verzekert je wel van een plekje. 

 

Data en locaties:
maandag 3 oktober: dienstencentrum Bijdorplaan
dinsdag 4 oktober: inlooplocatie inZet Rokkeveen
woensdag 5 oktober: inlooplocatie inZet Noordhove & Seghwaert
donderdag 6 oktober: inlooplocatie inZet Oosterheem
Tijd: 12.00 uur - 13.30 uur

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

Neem iemand mee voor het ‘1+1=Leuker Diner’

 

Op 6 en 7 oktober is er een 1+1=Leuker Diner in sociaal wijkrestaurant de Leyens en Meerzicht. Dit speciale diner kost slechts € 20 euro inclusief jouw speciale gast en 2 drankjes. Je kunt je hiervoor aanmelden en iemand meenemen waarvan je denkt dat hij of zij het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten. Bij je aanmelding kun je aangeven waarom je jouw gast dit dineetje gunt. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website www.inzet-indewijk.nl/1+1diner/

-advertenties-

-goede doel-