3EE7BE82 8429 4667 AFDB 03A2EAB3A936Het CKC& partners brengen met Uit de kunst een cultureel programma voor 55-Plussers. Dit najaar is het onderwerp het Verenigd Koninkrijk en Ierland waarbij activiteiten bestaan uit schilderen, theater en muziek.

Uit de Kunst is een cultureel programma voor 55-plussers die verlangen naar inspiratie, verdieping of graag in gesprek willen met andere cultuurliefhebbers. Een uniek programma in oktober en november vol lezingen, workshops, concerten en andere gezellige activiteiten. Dit najaar vormen het Verenigd Koninkrijk en Ierland de inspiratie voor deze editie van Uit de Kunst. 

Tweemaal per jaar brengt het CKC&Partners een gevarieerd cultuuraanbod naar de 55-plussers in Zoetermeer. Het seniorenpanel helpt de organisatie om dit culturele programma zo aantrekkelijk en passend mogelijk te maken voor alle senioren. Dit najaar brengt Uit de Kunst je naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Van de Engelse kust schilderen, het theater in met het werk van Shakespeare tot aan op reis door de tijd in de wereld van muziek. Er is van alles te zien, te horen en te doen. Ook kun je aan de slag met keramiek, wol vervilten of samen zingen. Geniet van muziek tijdens het concert van Pickleweed, de Luisterclub en leer tijdens workshops de Schotse volksdans of de Engelse wals. 

Benieuwd naar het volledige programma? Of wil jij je graag aanmelden? Ga dan naar: www.ckc-zoetermeer.nl/uitdekunst/  

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-