A658D62A 64C7 4574 9AB4 9CCE817B532DHet evenemententerrein naast het Silverdome verandert in de grootste bioscoop van Zoetermeer. Op 30 september en 1 oktober organiseert RUR events voor de vijfde keer de drive-in bioscoop. Je kunt vanuit je eigen auto genieten van twee verschillende films op een groot scherm.

Op het terrein is is er ruimte voor een groot aantal auto’s. Het filmdoek heeft een afmeting van maar liefst 16 bij 8 meter. Het geluid van de film kun je via een fm-kanaal op je auto radio beluisteren. Op het terrein is het mogelijk om iets te drinken en uiteraard popcorn te kopen.

Voor de 5de editie van de drive-in bioscoop is gekozen voor Bohemian Rhapsody op vrijdagavond en Pretty Woman op de zaterdagavond.

Bohemien Rhapsody is een verfilming van het leven van Freddie Mercury, de Leadzanger van de 6A54DFF4 5756 45B0 A7F1 91A94172DB81popgroep Queen. Een leven getekend door diepe dalen en grote successen. Pretty Woman, de feelgoodmovie uit 1990 met in de hoofdrollen Richard Gere en Julia Roberts. De film gaat over een rijke zakenman (Richard Gere) die een prostituée (Julia Roberts) meeneemt naar een hotel. Hij huurt haar in voor een hele week, waarin ze veel van elkaar leren en uiteindelijk verliefd worden.

Je koopt een kaartje per auto voor de drive-in bios op: www.rurevents.nl/events/drive-in-bios

Beide films starten om 20:15 en hebben een pauze. RUR events organiseert later dit jaar nog een keer een drive-in, op 21 en 22 december 2022 de Drive-in Bios- Kerst editie.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-