KermisDé Halloweenkermis van Zoetermeer komt er weer aan: de najaarskermis vindt dit jaar plaats van zaterdag 22 oktober tot en met zondag 30 oktober op het evenemententerrein aan de Van der Hagenstraat, ook bekend als het parkeerterrein van het SilverDome.

Organisator Netwerk Zoetermeer werkt ook dit jaar weer samen met Halloweenstad Zoetermeer. De najaarskermis zal weer volledig in het teken staan van Halloween, wat mooi aansluit op de vele Halloween- en griezelactiviteiten rondom Halloweenstad Zoetermeer. Van jong tot oud, iedereen kan genieten van de spannende, leuke en gezellige attracties. Voor de waaghals die houdt van draaien zijn er de Para Jump, botsauto's, Polyp en Volcano Power. Voor de kleinere bezoekers zijn er attracties als de draaimolen en trampolines, maar ook de grijpkranen en andere leuke spellen ontbreken niet. Uiteraard zal er naast de leuke attracties en activiteiten ook een ruim aanbod aan lekkernijen zijn.

Op maandag 24 oktober is er van 14.00 tot 16.30 uur een prikkelarme kermis, waarbij de attracties, geluids- en lichteffecten zachter worden gezet. En op zaterdag 22 en 29 oktober gaan vanaf 20.00 uur de monsters los voor de echte durfals. Deze enge acteurs griezelen de hele avond over het terrein en maken jouw nachtmerrie werkelijkheid.

Op woensdagmiddag 26 oktober worden de kleinsten onder ons uitgenodigd om tussen 14.00 en 17.00 uur verkleed naar de kermis te komen. Een speciale 'monsterjury' bepaalt wie het leukst of griezeligst verkleed is en de winnaar krijgt een speciaal Kermispakket.

De Halloweenkermis is dagelijks te bezoeken van 14.00 tot 23.00 uur, dus zet het alvast in je agenda. Voor meer informatie over de kermis van Netwerk Zoetermeer, zoals alle attracties, kan je terecht op www.halloweenkermis079.nl.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-