een tegen eenzaamheid copyOm jongeren en ouderen die zich minder verbonden voelen met de wijk Rokkeveen te laten zien wat de wijk allemaal te bieden heeft, organiseren Albert Heijn, Etos en Gall & Gall Rokkeveen op 5 oktober van 11:30 – 13:30 uur een feestelijke ‘Kom erbij bijeenkomst’ in Wijkvereniging Rokkeveen.

Tijdens een gezellige brunch kunnen mensen elkaar ontmoeten die ook graag wat meer contacten willen in de wijk. InZet, het samenwerkingsverband in Zoetermeer voor zorg en welzijn, zal aanwezig zijn om te vertellen wat zij aan activiteiten organiseren in Rokkeveen en vertellen graag wat ze nog meer voor de mensen in de wijk kunnen betekenen. Kom erbij en laat je deze dag lekker verwennen en verrassen.

 

Aanmelden

Kent u iemand die u een gezellige brunch gunt en waarom, geef dan diegene op door de naam, telefoonnummer en een motivatie op een papier te zetten en dit formulier in te leveren in de speciaal daarvoor bestemde ton bij de Albert Heijn, Etos of Gall & Gall in Winkelcentrum Rokkeveen. Er is plaats voor honderd personen en deze mensen worden gebeld op 3 oktober om de inschrijving te bevestigen.

Aanmelden kan tot en met 30 september. Het adres van de Wijkvereniging Rokkeveen is Prismalaan 34 (naast sporthal de Veur).

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-