image001 copyOp zaterdag 3 september opent Harpe Davids Zoetermeer tussen 13.00 uur en 16.00 uur haar deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen bij deze gezellige muziekvereniging. Op het gebied van muziek en dans geven verschillende afdelingen doorlopende demonstraties en workshops. Jong tot oud is welkom.

Leden van de harmonie laten de verschillende blaasinstrumenten zien en horen en geven een workshop tuinslang trompetten. De guards laten zien hoe leuk is het om te dansen met divers equipment in je handen zoals ondermeer een vlag. De percussion groep laat zien hoe uitgebreid slagwerk eigenlijk is en hoe je met melodisch en ongestemd slagwerk de leukste muziek kan maken. Ook de nieuwe afdeling Harpe Davids Unlimited zal een demonstratie geven.

Heb je altijd al eens een muziekinstrument willen bespelen of altijd al in een groep willen dansen? Dan is dit defoto open dag harpe davids kans om dat eens vrijblijvend te doen. Daarnaast zijn er voor de jongsten ook nog diverse spelletjes en een springkussen. Ervaren muzikanten of dansers worden uitgenodigd om kennis te komen maken en eventueel mee te spelen of te dansen. Dus redenen genoeg voor een bezoekje aan de repetitieruimte van Harpe Davids in de MusicDome aan Van der Hagenstraat 22d (naast het restaurant Bijou).

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-