Koffie uurtjeHet team mantelzorgondersteuning van InZet organiseert op dinsdag 6 september van 10.00-11.00 uur voor de eerste keer een koffie-uurtje voor mantelzorgers uit Meerzicht. De coördinator mantelzorgondersteuning is aanwezig om kennis te maken en vragen te beantwoorden.

Mantelzorgers hebben onderling vaak aan een half woord genoeg en vinden het vaak prettig om ervaringen met elkaar te delen en gelijkgestemden te ontmoeten. Vanaf september zijn mantelzorgers uit de wijk iedere eerste dinsdag van de maand van harte welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken in wijkrestaurant Eetcafé Meerzicht aan de Albrandswaard 1.

De ouderenadviseur en de sociaal makelaar van Meerzicht sluiten af en toe aan om de mantelzorgers uit hun wijk te ontmoeten en te woord te staan. In het wijkrestaurant Eetcafé Meerzicht is een tafel gereserveerd en het eerste kopje koffie/thee is van het huis. Lijkt het u interessant om andere mantelzorgers uit de wijk te leren kennen? Kom dan vooral eens op de koffie, aanmelden is niet nodig.

Zorgt u ook voor een (chronisch) zieke partner, een hulpbehoevende ouder, of een kind met beperking en heeft u zich dit jaar nog niet geregistreerd als mantelzorger? Ga dan naar de website www.mantelzorgcentraal.nl/zoetermeer.  Geregistreerde mantelzorgers kunnen kosteloos deelnemen aan de bijeenkomsten, ontvangen 3 maal per jaar het blad MantelKRACHT en ontvangen de gemeentelijke mantelzorgwaardering.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-