Winkelcentrum OosterheemWinkelcentrum Oosterheem bestaat 10 jaar en dat gaat groots gevierd worden. Gedurende 5 dagen is er van alles te doen in het centrum, er is voor ieder wat wils. De festiviteiten vinden plaats van 31 augustus tot en met 4 september.

Woensdag 31 augustus

De feestweek begint op woensdag 31 augustus van 09.00 tot 12.00 uur met een ouderenochtend. Het winkelcentrum trakteert iedereen van 65 jaar en ouder op gratis koffie en gebak. Een nostalgisch draaiorgel met accordeonist zal voor een feestelijk deuntje zorgen en ook zal deze ochtend de winnaar van de bakwedstrijd bekend worden gemaakt.

De middag staat van 13.00 tot 18.00 uur in het teken van de kinderen, zij kunnen zich helemaal uitleven tijdens het Springkussen Spektakel. Door heel het centrum zijn er verschillende spel- en springkussens te vinden.

Donderdag 1 september

Op donderdag 1 september van 13.00 tot 18.00 uur zullen de Mixie Mini Band en Karrewiets voorbijkomen. Ze zorgen tijdens de feestweek letterlijk voor een feestelijke noot. De artiesten zijn mobiel en verplaatsen zich door het centrum, zo kunnen alle bezoekers genieten van de feestelijkheden tijdens het winkelen.

Vrijdag 2 september

Vrijdagmiddag 2 september van 13.00 uur tot 17.00 uur is er alle gelegenheid om te bewegen. Voor de kleinsten onder ons is de act van de Wielen van de Bus aanwezig. Zij verzorgen het dansen op de welbekende liedjes van de Wielen van de bus. Ook bieden we een podium voor sportclubs en dansverenigingen in Zoetermeer om zich te presenteren gedurende deze middag. Tot slot staat er deze middag een meet & greet gepland met Cocomelon.

En zeg eens eerlijk: een feestweek is toch niet compleet zonder kermis? Vandaag opent Kermis Oosterheem om 12.00 uur zijn deuren om de rest van het weekend toegankelijk te zijn voor de bezoekers van Winkelcentrum Oosterheem. Met deze nostalgische Oud-Hollandse kermis gaan we terug in de tijd, alle attracties zijn minimaal 80 jaar oud en het reuzenrad is zelfs 120 jaar oud. De kermis is tot 20.00 uur geopend.

Eveneens op deze vrijdag start om 18.00 uur het podiumprogramma, dat de rest van het weekend zal voortduren. Tijdens de hoofdact kun je losgaan op de hits van niemand minder dan Samantha Steenwijk. Rondom haar optreden zal het zeker ook niet saai zijn bij het podium want de DJ’s zullen zorgen voor opgewarmde heupen. Tot 21.00 uur is het dus swingen geblazen.

Zaterdag 3 september

Op zaterdag 3 september, de 2e dag van Kermis Oosterheem is de kermis extra lang open, namelijk van 12.00 tot 21:00 uur.

Het Podium Oosterheem staat deze middag in het teken van de kinderen: er zullen ‘aan het water’ optredens zijn van Unity, Sis, T-square & de Kids DJ. Ook is er een crazy bingo voor de kinderen. Kom je ook dansen met ons?

Kom vandaag ook genieten van de georganiseerde buurt BBQ. Bezoekers van winkelcentrum Oosterheem sparen bij winkeliers stickers om de buurt BBQ kaart vol te krijgen. Is hij vol dan kan je je registreren en meedoen met de BBQ op het Oosterheemplein op deze zaterdagavond. Uiteraard in combinatie met gezellige muziek en beleving. Bezoekers kunnen 2 weken voor aanvang sparen om mee te doen. Bij de winkels liggen stickers om de spaarkaart vol te krijgen, hou de website van Winkelcentrum Oosterheem in de gaten voor meer informatie.

Kom vanaf 17.00 uur genieten van het avondprogramma van Podium Oosterheem bij optredens van o.a.: Senna, Trafassi, DJ Sam Blans & onze Mystery Guest die nog even geheim wordt gehouden. Maar we verzekeren je: die wil je niet missen! De avond duurt tot 21.00 uur.

Zondag 4 september

En dan tot slot zondag 4 september: naast verschillende optredens van bekende artiesten, mag je de drakenbootraces niet missen. Op zondag 4 september kun je van 11.00 tot 15.00 uur de strijd aangaan in het water bij de Westerschelde. Meer weten? Kijk dan op https://thedutchdragons.nl/event/drakenbootfestival-oosterheem-zoetermeer

Tevens is het vandaag de laatste dag om vanaf 12.00 uur van Kermis Oosterheem te genieten. Vandaag sluit de kermis haar deuren om 18.00 uur. Dus kom voor die tijd met ons de lustrumweek feestelijk afsluiten en geniet van een ritje in één van de attracties.

Van 12.00 tot 18.00 uur wordt ook nog een feestelijke markt door het centrum van Winkelcentrum Oosterheem georganiseerd. Diverse kramen worden opgesteld door het centrum en ook zal er een podium geplaatst worden waar gezellige muziek gemaakt wordt.

Tijdens de feestelijke markt kan je genieten van optredens van The Nightriders, waarna wordt overgegaan op de afsluiter van de Lustrumweek met niemand minder dan: DJ Dionni & Emma Heesters!

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-