StadstheaterVier het Leven is een landelijke vrijwilligersorganisatie die ten doel heeft ouderen te begeleiden die niet meer zelfstandig aan culturele activiteiten kunnen deelnemen. Zij zorgen voor een deur-tot-deur-begeleiding en maken het daardoor mogelijk om bijvoorbeeld voorstellingen te bezoeken.

Het nieuwe seizoen voor het Stadstheater gaat binnenkort van start en de Stichting Vier het Leven organiseert op 22 september een eerste gelegenheid om onder begeleiding de voorstelling van René van Kooten bij te wonen.

Ouderen kunnen zich gratis inschrijven als deelnemer aan Vier het Leven. Als ze een voorstelling bezoeken betalen ze het toegangskaartje plus een kleine vergoeding voor een consumptie, reservering en vervoer. Het tweede kaartje, voor de begeleider vanuit Vier het Leven, wordt door middel van sponsoring betaald.

Op 29 augustus is er vanaf 13.30 uur een informatiebijeenkomst in het Activiteitencentrum aan de Gondelkade. Op 6 september is op dezelfde tijd deze bijeenkomst bij te wonen in het Activiteitencentrum aan de Albrandswaard. Op beide locaties is dan een coördinator van de Stichting aanwezig en kan men zich inschrijven en het programmaboekje verkrijgen.

Direct inschrijven kan ook: bel met 035-5245156 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-