Dit jaar is alweer de 4e editie van de verenigingendag in Rokkeveen. Winkelcentrum Rokkeveen organiseert deze dag op zaterdag 3 september in samenwerking met Blitz-events van 12.00 tot 16.00 uur. Diverse verenigingen presenteren zich tijdens deze dag voor de start van het nieuwe seizoen.

Verenigingendag WC RokkeveenVerenigingen brengen zichzelf die dag onder de aandacht van het winkelend publiek. Zo geven de lokale verenigingen aan statafels en in kraampjes, zowel binnen als buiten het winkelcentrum, demonstraties, spelen spellen, houden ze voordrachten of stellen zich voor. Bij sommige demonstraties kan actief worden meegedaan.

Zo kan het publiek een goede keuze maken voor vrijetijdsbesteding in het nieuwe seizoen. Er zullen meer dan 15 Zoetermeerse verenigingen aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld: Bridge Promotie Zoetermeer, EHBO-vereniging Zoetermeer, Katholieke bond van Ouderen, Badmintonvereniging Conquesto, Stichting Vrienden van de Wijktuin Rokkeveen, Kick'n Studios, Zonnebloem Zoetermeer, Zoetermeers Musicalkoor,  Badmintonvereniging Rokkeveen, Stichting Seniorweb, Toneelvereniging Thalia, Sportief Wandelgroep Zoetermeer,  Koor Moza├»ek, Zoetermeer OldStars, FC Zoetermeer en Lionsclub De Meerbloem.

Een zeer gevarieerde groep aan verenigingen en voor elk wat wils. Staat uw vereniging hier niet bij en wilt u ook nog graag deelnemen aan deze dag met uw vereniging? Aanmelden kan nog steeds via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief


-advertenties-

-goede doel-