TalentenAcademie Sport fotograaf PiëzoDe PiëzoTalentenAcademie is voor alle kinderen in Zoetermeer tussen 9 en 14 jaar. Kinderen maken op een leuke en praktische manier kennis met diverse beroepen. Na de zomervakantie start de Piëzo TalentenAcademie met beroepen in de horeca en de sport.

Je leert welke beroepen er allemaal zijn, ontdekt je eigen talenten en ontdekt welke beroepen later ook wat voor jou zouden kunnen zijn. Bij de sector horeca ga je bijvoorbeeld op werkbezoek bij een restaurant en krijg je les over hoe je gasten ontvangt.
Bij de sector sport leer je onder meer hoe je sporters kunt coachen en hoe sporters gezond kunnen leven. Natuurlijk ga je zelf ook veel bewegen en doe je allerlei leuke opdrachten.

Kijk voor de locaties van de Piëzo TalentenAcademie en om je aan te melden op https://stichtingpiezo.nl/projecten/piezo-talentenacademie of neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deelname aan de TalentenAcademie is gratis.

Foto: Piëzo

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-