Groepsfoto YMCA kampYMCA Zoetermeer heeft voor het zesde jaar op rij voor een onvergetelijke week gezorgd met vooral veel plezier voor 58 kinderen uit Zoetermeer in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Het zomerkamp van YMCA was midden in de bossen van paleispark Het Loo in Apeldoorn.

Justin van Genderen, kampcoördinator van YMCA Zoetermeer: “Ik ben trots op wat we samen hebben weten neer te zetten deze week. Het thema dit jaar was Hollywood Hotel in YMCA Hills. Met een knipoog naar de Hollywood Hills kwamen er verschillende celebrities voorbij tijdens de (sportieve) activiteiten. Ook met de aankleding van het kampterrein dat uit zo’n 30 tenten bestond leefden we ons uit op het thema. Speurtochten, vossenjacht, op pad met de boswachter, zwemmen, een casinoavond en natuurlijk de afsluitende bonte avond waren onderdelen van het programma. We zijn blij dat we de kinderen na de zorgelijke coronatijd een onvergetelijke week hebben kunnen bezorgen.”

 YMCA kamp4  YMCA kamp3
 YMCA kamp5  IMG 20220711 YMCA kamp2

  

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-