Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie in Oosterheem ontvangen hun certificaat als afronding van de serie beroepen in de gezondheidszorg fotograaf Stichting PiëzoDe afgelopen weken leerden de kinderen van Piëzo TalentenAcademie veel over beroepen in de gezondheidszorg. Zo zijn zij op 7 juni 2021 op werkbezoek geweest in het Lange Land Ziekenhuis en hebben zij een psycholoog ontmoet, een verpleegkundige, een huisarts en een diëtist. 

Bij de Piëzo TalentenAcademie ontdekken kinderen van 9-14 jaar hun talenten en beroepen. Dat is goed voor hun algemene ontwikkeling, zelfvertrouwen en talentontwikkeling. Zij volgen lessen na schooltijd op een plek in de wijk.

De lessen gaan niet over rekenen en taal maar over het ontdekken van de wereld van beroepen. De kinderen krijgen les van professionals uit het werkveld. Elke periode staat een andere beroepssector centraal. Na afloop van elke periode ontvangen de kinderen een certificaat met daarop de bij hen ontdekte talenten en vaardigheden.

Wil je meer informatie over de Piëzo TalentenAcademie? Neem dan contact op met Wendy Moerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-80055583

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-