Kleine kunstenaar 2Speciaal voor de kinderen zijn er in de zomervakantie extra activiteiten om te doen in Museum De Voorde. Zo kan er in beide tentoonstellingen, STOER: Spierballen, stiletto’s en superhelden en RESPECT!, een zoekspelletje gedaan worden en is een speciale workshop ontwikkeld: Kleine Kunstenaar.


De tentoonstellingen STOER: Spierballen, stiletto’s en superhelden en RESPECT! gaan door in de zomervakantie. Tot en met 31 juli kan er in de tentoonstelling STOER nog op stiletto’s gelopen worden op de catwalk en een stoere selfie op de motor gemaakt worden. Daarna wordt er ruimte gemaakt voor een nieuwe expositie.

Workshop Kleine Kunstenaar in Museum De Voorde

In deze creatieve activiteit ontdekken kinderen de hedendaagse kunst uit de tentoonstelling RESPECT! Samen met de begeleiders van het museum bekijken en bespreken ze een drietal kunstwerken om inspiratie op te doen. Daarna gaan ze zelf aan de slag met het maken van hun eigen kunstwerk.
De workshop is van 15:00 tot 16.30 uur, op de dinsdagen 12 en 19 juli en 9, 16, 23 en 30 augustus. De kosten van de workshop zijn: € 5,00. Toegang museum voor kinderen t/m 12 jaar is gratis.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-