vloer WC RokkeveenAls gevolg van een te late toelevering van de vloertegels lopen de werkzaamheden in Winkelcentrum Rokkeveen uit en moeten de activiteiten opnieuw gepland worden. Twee weken geleden is een begin gemaakt met de afronding van renovatie van het centrum aan de Samanthagang.

De renovatie van de tegelvloer was nog een restant van de vorige opknapbeurt van het winkelcentrum in 2015. Nu met de nieuwe eigenaar van het Winkelcentrum is dit weer opgepakt.

“De sloop van de huidige tegelvloer in de passage van het winkelcentrum  is afgerond, maar de nieuwe vloer ligt er nog maar gedeeltelijk. De planning wordt niet gehaald en de oplevering verschuift met een of twee weken.  Zo is ook nog niet het nieuwe zitgedeelte, met fraaie bloembakken om het winkelcentrum een ‘mediterraan' tintje te geven, gereed. De overlast zal dus nog even duren. Ook de reeds geplande feestelijkheden rondom de afronding van de werkzaamheden verschuiven nu naar september, mogelijk oktober”, vertelt de voorzitter van de winkeliersvereniging.

Momenteel staat een van de 41 winkelunits nog leeg door het vertrek van het reisbureau aan de buitenzijde, maar de ruimte is per 1 juli weer verhuurd. “Er komt een winkel voor advies over toepassing van duurzaamheid voor woningen zoals het gebruik van warmtepompen”, weet de voorzitter te vertellen.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-