boottochtStadsgidsen organiseert op zaterdag 6 augustus een historische vaartocht over een van de mooiste riviertjes in de omgeving van Zoetermeer namelijk: De Weipoortse Vliet, bij Zoeterwoude. Er wordt vertrokken vanaf de kaasboerderij van: van Veen bij Zoeterwoude.

De vele ophaalbruggetjes worden tijdens de boottocht geopend en er wordt onder andere ook dwars door het gebied van de Heineken Brouwerijen gevaren. De gids vertelt gedurende de boottocht een schat aan wetenswaardigheden over het 'buitengebeuren'.

Er wordt vertrokken vanaf de kaasboerderij van: van Veen bij Zoeterwoude aan de Weipoortseweg 72a en het verzamelen is rond 11:45 uur. Voorafgaand aan de vaartocht die om 12:00 uur begint en ruim twee uur duurt, zal er een korte uitleg zijn. Aan de boottocht zijn kosten verbonden. Deelname aan deze boottocht kan door aanmelding via de website van Gilde Zoetermeer Stadsgidsen: gildezoetermeer.nl/gilde-stadsgidsen

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-