live opt terrasDeze zomer organiseert JJ Music House voor het 7e jaar live muziek in de gezellige tuin op de zondagmiddagen tot en met 28 augustus. Onder de naam van JJ’s Sunday Afternoon verzorgen per middag twee bands/artiesten een optreden, dat grotendeels akoestisch is.

Het programma is zeer gevarieerd. Op zondag 31 juli verzorgen  Guy Taylor en het Zoetermeers Musical Koor het optreden van JJ’s Sunday Afternoon. Aanvang is 15.00 uur. De middag start met het optreden van Guy Taylor. Voor de in Nijmegen geboren en getogen Guy is zingen altijd het belangrijkste geweest. Pas later is hij zichzelf gaan begeleiden op de gitaar. Zijn muziek loopt uiteen van onder andere Bon Jovi, The Animals, John Denver tot De Dijk en andere bekende artiesten. Guy wordt deze middag begeleid door twee muzikanten.

zoetermeers musicalkoorHet Zoetermeers Musical Koor

Het Zoetermeers Musical Koor weet de stemming er goed in te brengen met tal van leuke en heel herkenbare musicalnummers. Zij zingen graag nummers uit onverwoestbare klassiekers als The Sound of Music en The West Side Story. Maar ook uit de nieuwe producties, zoals The Lion King of Aladdin en Miss Saigon. Ook het Nederlandstalig repertoire uit Doe Maar of Ja zuster Nee zuster is een meezinger.
Het Musicalkoor staat onder leiding van dirigent Bas van Splunter en tijdens optredens en concerten worden zij daarnaast op piano begeleid door Pascal van den Dool.

 

Meer informatie over de middagen is te vinden op de www.jjmusichouse.nl 

Datum: zondag 31 juli 2022
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-