live opt terrasDeze zomer organiseert JJ Music House voor het 7e jaar live muziek in de gezellige tuin op de zondagmiddagen tot en met 28 augustus. Onder de naam van JJ’s Sunday Afternoon verzorgen per middag twee bands/artiesten een optreden, dat grotendeels akoestisch is.

Het programma is zeer gevarieerd. Op zondag 17 juli verzorgen Trioli en Omar Seck de optredens van JJ’s Sunday Afternoon. Aanvang is 15.00 uur.

Trioli

Trioli 150x150Vanuit diverse muzikale achtergronden en na jaren van ervaring, kwamen Karin (zang), Ruud (bas) en Rob (drums) elkaar tegen in de coverband 'take it or leave it' (TIOLI). Na het overlijden van hun gitarist besloot het drietal om te onderzoeken of verdergaan een optie was. Verdergaan, maar dan zonder basgitaar en drumstel, met de nadruk op meerstemmige zang en akoestische gitaar. Sommige nummers uit het oude repertoire pasten daar bij en voor de rest werden er nieuwe nummers gevonden. Mooie nummers, die lekker wegzongen. De ontwikkeling ging gestaag, de repetities geïntensiveerd en de naam aangepast tot TRIOLI (het werd immers een trio, maar ook met een knipoog naar de overleden gitarist). Na een dik halfjaar was de conclusie getrokken worden dat er veel nummers acceptabel klonken en kwam de mogelijkheid om optredens te doen. 

  

Omar Seck

Omar Seck speelt onder andere Djembé en Sabar, zijn leven staat in het teken van Afrikaanse muziek. Zijn familie is een muzikanten familie die zeer bekend is om hun Sabarspel. Omar speelde in Senegal e.a. Afrikaanse landen met de groep DouDou N’Diaye Rose en was Masterdrummer bij het Nationaal Ballet Senegal. In 1996 kwam hij naar Nederland  en hij geeft nu al jaren les in Djembé, Sabar en ensemble.

Meer informatie over de middagen is te vinden op de www.jjmusichouse.nl 

Datum: zondag 10 juli 2022
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-