happen en stappenZaterdag 25 juni kan iedereen meedoen aan hét evenement door en voor Oosterheem: ‘Happen & Stappen’. Op deze feestelijke dag hebben bewoners gratis toegang tot tal van leuke activiteiten met een heerlijk hapje en een drankje.

 

‘Happen & Stappen’ prikkelt alle zintuigen. Van zien, tot horen, voelen, ruiken en ook proeven. De organisatie heeft aan alles gedacht. Tijdens het buurtfeest worden er meerdere activiteiten georganiseerd. Zo staan er onder andere een springkussen, spelletjes en djembé klaar. Ook aan een hapje en een drankje is gedacht. Heerlijke pannenkoeken, verse koffie, thee en ijs.


Deze middag vindt ook de première van de audiotour Oosterheem plaats. De audiotour begint om 13:30 uur en brengt je onder begeleiding van een gids (uiteraard zelf ook wijkbewoner van Oosterheem) over een route van zo’n 3 km langs verschillende locaties. Je luistert naar de bijzondere verhalen van bewoners over de wijk en speciaal voor deze dag heeft Dansschool Sempresa een verhaal vertaald naar een live dansoptreden. De audiotour Oosterheem is het prachtige eindresultaat van het project Wijck Theater dat afgelopen januari van start is gegaan onder begeleiding van Laurens de Groot.

 

“Achter de schermen hebben partners én wijkbewoners enthousiast samengewerkt aan dit fantastische wijkproject. Het belooft een mooie dag te worden voor alle wijkbewoners!” aldus Yolanda Snellaars, projectleider Cultuur in de Wijk namens Wijck.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-