Schermafbeelding 2022 06 21 om 08.24.46De muziekgroep ‘Het Adem Project’ geeft ter ere van hun nieuwe album genaamd  'Ken mij' een releaseconcert. Tijdens het concert dat plaatsvindt op vrijdagavond 24 juni zingt de groep eigen (nieuwe) nummers, maar wil vooral ook samen zingen met het publiek.

Samen willen zij daarmee God door en met muziek danken voor het leven en elkaar. Na afloop is er een Surinaamse 'borrel' en tijd om elkaar te ontmoeten.

Over Adem Project

Het Adem project is opgezet door oud Zoetermeerder Filemon Peroti, leraar op IKC Stella Nova in Driemanspolder. Filemon is christen, oprichter van G-time City Church, spreker tijdens diensten en maakt samen met zijn vrouw podcasts. De City Church is een moderne kerk in Oosterheem met diensten op zondag. Opgericht in 2012 met gelovigen uit verschillende kerken. De visie van de City Church vatten ze samen als ADEM waarbij elke letter iets vertegenwoordigt dat belangrijk is. Acceptatie, Delen, Eenheid, Meer.

Filemon voelt zich al vanaf jonge leeftijd een vreemde binnen de kerk. Als 18-jarige wil hij een streetdance act houden, dat op weerstand stuit. Hij begint samen met een muzikant liedjes te schrijven, maar hij blijkt niet goed genoeg om dit uit te brengen. De droom blijft en het besef dat hij dit niet alleen kan groeit. Hij vormt een groep zangers, zangeressen en muzikanten om zich heen uit allerlei culturen. Precies zoals hij de muziek voor zich ziet, authentiek met moderne invloeden en gemengde culturen. Een geluid dat past bij jongeren en muziek van deze tijd. Het eerste nummer dat ze uitbrengen, ‘Ken mij’, is geproduceerd door Stanley Clementina die o.a. heeft samengewerkt met Snelle. Filemon krijgt het zelfs voor elkaar om Montell Jordan te strikken voor het album. De Amerikaan Montell bekend van het nummer “This is how we do it” zingt normaal alleen eigen nummers.

In 2018 kwam het Adem Project met hun eerste lied: 'Adem'. Het motto van het Adem Project is: goede Nederlandse songteksten komen harder binnen dan Engelse. Ze zijn rauwer, eerlijker, dichtbij en je weet wat je zingt. Nu vier jaar en tien songs verder komt het Adem Project met hun album: Ken mij. Een gezamenlijk album waarop persoonlijk geworden liedjes staan.

 

Filemon: ”Er is een tijd geweest waarop ik twijfelde, wakker lag en mij zorgen maakte. Ik niet wist of we dit project van de grond konden krijgen, tot ik deed wat ik doe als ik mij zwak voel, vertrouwen op God. Ik liet het op zijn beloop. Ik deed mijn best, hij de rest. Het is voor mij nog steeds onwerkelijk dat mensen mij volgen en dat ik kan leiden.”
Met het project hoopt hij een positieve verandering te realiseren op muzikaal gebied binnen de kerk. Het uiteindelijk doel dat hij hoopt te bereiken is het verdwijnen van de kerkmuren. Met muziek laten zien dat iedereen welkom is.

Naast de Amerikaan vindt je ook bekende Nederlandse artiesten op het album. Pearl Jozefszoon, artiestennaam Pearl Joan is een Nederlands zangeres, zangdocente en musicalactrice. Zij is het meest bekend van haar deelname aan The voice of Holland. Dwight Dissels, werd bekend bij het grote publiek tijdens The Voice of Holland en The Passion in 2017. Zijn roots liggen in de gospelmuziek, maar met zijn Nederlandstalige muziek is hij niet meer weg te denken uit de soul & popscene.


Tickets verkrijgbaar via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-releaseconcert-adem-project-ken-mij-334356889457
Deuren open 19:30 uur
Start: 20:00 uur

Locatie:
Parousia Zoetermeer
Wattstraat 64, 2723RD Zoetermeer

Luister HIER naar de playlist van het Adem Project

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-