Partners On Stage Zaterdag 25 juni verschijnen acht dansscholen van CKC & partners ten tonele in het Stadstheater Zoetermeer. De dansvoorstelling Partners On Stage is een wervelend geheel van een grote diversiteit aan dansstijlen waarin leerlingen van jong tot oud samen dansen.

Tijdens de voorstelling geniet je van een uniek samenspel tussen dansstijlen zoals Hip Hop, Flamenco, Chinese dans, klassiek ballet, Capoeira en moderne dans. Een prachtige samenwerking tussen acht dansscholen van CKC & partners. Een voorstelling waarin leerlingen van jong tot oud hun liefde voor dansen samenbrengen op de planken van het Stadstheater Zoetermeer.

Zoveel verschillende dansscholen met ieder hun eigen stijl en zo sterk verbonden door een gemeenschappelijke passie: dans. Deze voorstelling laat zien dat een gemeenschappelijke passie de verschillen tussen mensen overstijgt. Door een centrale ontmoetingsplek te creëren voor creativiteit, ontstaan korte lijnen en daarmee ook nieuwe ontmoetingen.

Een bijzondere, intrigerende en prikkelende dansvoorstelling, samengesteld en gedanst door docenten en leerlingen van CKC en onze partners: Annalee Duppen, Dansschool Dansis, Danspodium Pas de Deux, Styles Academy, Capoeira Zoetermeer, Flamenco Dansschool Gulilermo, de Chinese Dansschool, Helga Verrijp, Double U Dance & Intro en Urban Skills.

 De voorstellingen beginnen zaterdag 25 juni om 14.00 en 19.00 uur, kaarten kosten €17,50 en zijn hier te bestellen: https://stadstheater.nl/s71531/CkC_Partners_Partners_on_Stage

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-