Miloco1Dit jaar vieren circus Miloco uit Leiden en circus Nevermind uit Zoetermeer het 20-jarig bestaan met een jubileumweek. Dit zal groots gevierd worden in een echte circustent die ze voor deze gelegenheid opzetten in Stompwijk.

Tijdens deze jubileumweek zullen alle kinderen die bij circus Miloco en circus Nevermind op les zitten daar ook optreden, ongeacht hoelang ze op les zitten.

Miloco3Lijkt het u leuk om de talentengroep van circus Miloco te zien? Tijdens de jubileumweek zal de talentengroep op vrijdagavond 1 juli om 19.00 uur en zaterdagavond 2 juli om 20.00 uur een spetterend optreden geven, waarin naast alle adembenemende circustrucs op een humoristische wijze de geschiedenis van circus Miloco te zien zal zijn.

U bent van harte uitgenodigd om bij deze groep te komen kijken, de circustent staat opgezet bij de kruising Meerlaan/Ondermeerweg in Stompwijk.

Voor meer info en ticketverkoop ga naar de website: www.circusmiloco.com 

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-