Dit weekend wordt het weer swingen bij JJ Music House, vrijdagavond staat Rockdiva Dilana op het podium en zondag 19 juni treedt de Funk en Soul coverband Colibri op.

 

Rockdiva Dilana staat op de bühne bij JJ Music House, ze presenteert haar nieuwe EP dat in maart 2020 uit kwam. Samen met haar professionele band, haar tomeloze energie, sterke persoonlijkheid en fantastische stem weet zij haar songs met veel power neer te zetten. De meeste mensen kennen Dilana van de Voice of Holland. Een verpletterende indruk maakte zij met haar optreden tijdens het Amerikaanse televisieprogramma Rock Star Supernova met Tommy Lee (Motley Crew), Dave Navarro (Janes addiction), Gilby Clark (Guns n Roses) en Jason Newsted (Metallica). Dilana was de ultieme publiekslieveling. Met haar tweede plaats vestigde zij haar naam in de Amerikaanse Rock Scene.

Met 5 studio albums op zak en heel wat singles is Dilana na jaren Amerika weer terug in Nederland en klaar voor de optredens bij JJ Music House.

Datum: vrijdag 17 juni 2022
Aanvang: 21:30 uur
Entree: € 12,-

Colibri

Coverband Colibri

Zondagmiddag 19 juni belooft een swingende middag te worden wanneer de coverband Colibri op het podium staat bij JJ Music House. Colibri is een funk, soul en groove band en heeft in ruim 20 jaar op diverse podia in binnen- en buitenland gestaan, waaronder een tour op Bonaire en Curacao, waar zij op de hot spots van de eilanden speelden.
De band bestaat maar liefst uit 11 ervaren muzikanten met allen een voorliefde voor de soulmuziek.
Het optreden van de band begint om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.jjmusichouse.nl  en kosten € 10,-.

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-