IDOVanaf 16 mei 2022 is er een energietoeslag voor huishoudens met een laag inkomen. Je kunt de toeslag krijgen als extraatje, in verband met de hoge energielasten. Zo’n 6500 Zoetermeerse minima, 120% van de bijstandsnorm, hebben recht op de Energietoeslag.

Zoetermeerders kunnen dit zelf aanvragen. Ervaar je problemen bij het aanvragen of weet je niet precies hoe het werkt? Het IDO (Informatiepunt Digitale Overheid) kan helpen bij het invullen van het online formulier.

IDO

De Digitale Hulpbalie in het Forum reikt je de helpende hand bij al je digitale aanvragen. Of het nu gaat om belastingaangifte, toeslagen, donorregistratie, Zoetermeerpas, lokale of landelijke overheid, SVB, of bijvoorbeeld de regiotaxi. Ook helpen zij je graag bij het aanmelden voor de gratis cursussen van de Bibliotheek om meer vaardig op de computer en de e-overheid te worden.

Openingstijden IDO loket

Iedere dinsdag en vrijdag van 14.00 - 16.00 uur, in het Forum, een afspraak is niet nodig.

Iedere maandag van 14.00 - 16.00 uur, bij de Bibliotheek in wijkvestiging Rokkeveen. Ook hier is een afspraak niet nodig.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-