DSC0724De verbouwing van de Stadsboerderij Balijhoeve is afgerond en tegelijkertijd viert de boerderij haar 30-jarige bestaan. Tijd voor een feestje, met ook diverse activiteiten voor kinderen en volwassenen.

De ingrijpende verbouwing van de Stadsboerderij Balijhoeve is na een jaar afgerond. Er heeft een flinke verbouwing plaatsgevonden aan het hoofdgebouw en de stallen. Bovendien viert de stadsboerderij dit jaar haar 30-jarige bestaan. De Balijhoeve staat op het voormalige terrein van de Floriade in de wijk Rokkeveen en veel is in de afgelopen jaren veranderd. Hoe dit plaatsvond, is nu te bekijken in een tentoonstelling op het terrein.

 DSC 2450   DSC0689
  DSC0707   DSC0767

 

De officiƫle heropening vond plaats op dinsdag 14 juni, maar op 15 en 19 juni zijn er allerlei activiteiten van 13:00 tot 16:00 uur op het terrein van de boerderij, het naastgelegen speelbos en de libellevallei. Voor zowel de kinderen als de volwassen zijn er speciale activiteiten zoals een speurtocht, boogschieten, een mooi kunstwerk maken en popcorn bakken bij het kampvuur.

Foto's: Jordy en Marcel Bruijnius

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-