20220617 32414Na een flinke verbouwing opende het echtpaar Osterholt vandaag de vernieuwde Jamin vestiging in de passage van het Stadshart. Het echtpaar dat ook de vestiging in The mall of the Netherlands runt, ziet met het pand in Zoetermeer een droom werkelijkheid worden.

Vrijdagmiddag 17 juni 12:00 mocht het echtpaar eindelijk de deuren openen van hun droomzaak. Mevrouw Morra, die Saskia en Henny al jaren kent en een van de eerste klanten was in Leidschendam, stond al te wachten om het stel een bloemetje te geven. "Ik ga al jaren naar hun zaak in Leidschendam en ben blij dat ze nu ook in Zoetermeer komen! Ik woon zelf in Zoetermeer en zo is het nóg makkelijker om even langs te gaan."

In de zaak die afgelopen weken compleet verbouwd werd, is het nieuwe Jamin concept neergezet. Je vindt er niet alleen een vernieuwd en uitgebreid internationale candy afdeling, verpakt snoep en chocolade, maar ook het bekende oud-Hollandse snoep wordt goed vertegenwoordigd in de zaak. Vooral de elf meter lange schepsnoep wand springt in het hoog waar buizen vol gekleurd snoep tot aan het plafond reiken. Een blijvende hit bij jong en oud want niets blijft leuker dan zelf een zak te mogen vullen met je favoriete snoepjes. En wellicht geprobeerd om er ongezien alvast een op te eten.

20220617 32408   20220617 32410


Zoetermeer bleef de droom

Saskia en Henny Osterholt zijn al 15 jaar een koppel en runnen al 14 jaar de Jamin in Leidschendam. Saskia: “Toen ik Henny leerde kennen was hij militair, net als veel van zijn familieleden en ik werkte in de zorg, waar ik vooral projecten neerzette en begeleidde. Na een militaire uitzending vond Henny het tijd om iets te doen met zijn opleiding in de detailhandel. Bij een franchisebeurs kwamen we Jamin tegen en dat sprak Henny erg aan. Na vele gesprekken volgde er een samenwerking en zijn we panden gaan kijken, een van die panden was die in het Stadshart in Zoetermeer, die ging ons helaas net aan de neus voorbij. Wij zijn toen voor de vestiging in Leidschendam gegaan. Ik heb na een reorganisatie op mijn werk vrij snel besloten om Henny te gaan ondersteunen en we zijn samen verder gaan werken. Allebei in het stuk waar we goed in zijn, ik in planning en personeel en Henny alles wat met de zaak te maken heeft. We hebben wel tegen het hoofdkantoor gezegd ons te bellen als Zoetermeer ooit vrijkwam. En dat gebeurde enkele weken geleden op een woensdag met de vraag voor vrijdag te antwoorden. Aangezien de droom er nog steeds is, hebben we volmondig ja gezegd.”

Afgelopen jaren waren best pittig voor het stel met de hele verbouwing in Leidschendam en de opbouw van de Mall. Inmiddels draaien ze daar goed en hebben ze daar een goed team staan. En begint die uitdaging opnieuw in Zoetermeer. Inmiddels is er een team opgezet met nieuwe mensen en één personeelslid dat in beide filialen gaat werken. Medewerkers kunnen op beide locaties ingezet worden en Saskia en Henny zijn afzonderlijk en soms samen te vinden in een van de zaken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-