Rastaplas preview 11 juni 2022 Nicolaasplein 6 van 15Rastaplas preview 11 juni 2022 Nicolaasplein 14 van 15Het gratis festival Rastaplas on the Move op het Nicolaasplein gaf zaterdag alvast een voorproefje voor het grote meerdaagse Rastaplas Festival bij het Noord-Aa. Veel vrolijke mensen, muziek met de onmiskenbare 'rastasound', en opvallende kleding in felle kleuren: Rastaplas is er klaar voor.

Ook het Rastaplas Festival, een niet uit Zoetermeer weg te denken feest vol kleur en muziek, moest de afgelopen jaren aan zich voorbij laten gaan door corona. Met Rastaplas on the Move werd weer ouderwets een feestje gevierd met swingende muziek, onder een lekker zonnetje, met eten en drinken onder handbereik.

Rastaplas gaat deze zomer verder met het meerdaagse festival, dit keer op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli, aan het Noord-Aa. Bij het festival is ook een camping waar bezoekers kunnen overnachten. Op de Line-up onder andere: King Shiloh, Hollie Cook en Earl Sixteen. Kaarten verkrijgbaar via: https://www.rastaplasfestival.nl/tickets/, Zoetermeerpashouders kunnen korting krijgen.

 Rastaplas preview 11 juni 2022 Nicolaasplein 10 van 15  Rastaplas preview 11 juni 2022 Nicolaasplein 12 van 15


Foto's: Jeroen Stahlecker en Guus Pauwels

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-