Stadstheater ZoetermeerHet Stadstheater presenteert op donderdagavond 23 juni het nieuwe theaterprogramma voor het seizoen 2022/2023. Het is tijd om alvast weg te dromen bij alle vermakelijke, mooie en verrassende voorstellingen dei voor het komende seizoen op het programma staan.

Voor deze seizoenspresentatie verandert het theater voor één avond in een wereld vol dromen. Op geheel ontspannen wijze krijgt het publiek alles te horen over het nieuwe theaterprogramma. De dekentjes liggen klaar en de dresscode voor de avond is ‘comfortabel’.

Previews, verhalen en meer

In de seizoenspresentatie geven verschillende artiesten de leukste live previews van de voorstellingen die ze komend theaterjaar gaan spelen. Welke cabaretiers, muzikanten en zangers dit zijn, blijft nog even geheim. Verder vertellen de directeur, programmeur en marketingmanager meer over hoe het programma tot stand is gekomen. Het belooft bovenal een feestelijke avond te worden.

Voorstellingen in verkoop

Voor een aantal voorstellingen in 2022/2023 is het nu al mogelijk om kaarten te bestellen. Dit gaat om de cabaretshows van Patrick Laureij, het duo Van der Laan & Woe en Peter Pannekoek. Ook voor het theaterconcert van Waylon, de musical The Prom, de theaterspecial van Teun Toebes en de show van Fred van Leer is de kaartverkoop gestart. Wat er nog meer op het programma staat, verschijnt komende week op de website van het Stadstheater. De vrije kaartverkoop voor alle voorstellingen opent op woensdag 15 juni.

De presentatie van het nieuwe theaterseizoen vindt plaats op donderdag 23 juni, aanvang 20.15 uur. De entree bedraagt € 12,50. Voor meer informatie: www.stadstheater.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-