IMG 20220603 WA0036IMG 20220602 WA0067Zoetermeerse acteurs van All-in One gingen dit weekend op uitnodiging van Peter van Terheijden, Diluna productions, in Brussel aan de slag als levend schilderij en standbeeld. Op de DataNews the art of networking Awards 2022 vermaakten zij het publiek dat naar de uitreiking van de awards kwam.

Het team onder leiding van John Tuinebreijer ging eerst in de grime om na een paar uur hun rollen in te nemen. Uiteraard had All-in One ook weer voor de bijpassende en gelijkende kostuums gezorgd. Drie levensechte schilderijen werden door Robine Neijssel (meisje met de parel), Duane Ruijtenbeek (de schreeuw) en Govert Leechburch (van Gogh) op overtuigende wijze vertolkt. Robine Neijssel had haar eigen kostuum gemaakt wat er mooi en zeer overtuigend uit zag.

Erwin Konijnenburg mocht de rol van het levende standbeeld vervullen en Victor van der Bom gaf, bij het grote schilderij van de nachtwacht, een karakteristieke invulling als Rembrandt. Robine: “Veel mensen hadden niet meteen door dat wij levende schilderijen waren en schrokken zich rot! Ze hadden de drie schilderijen ook in één wand geplaatst, met een zitje ervoor, zodat het niet meteen opviel dat de schilderijen eigenlijk echte mensen waren. Ik wachtte vaak tot iemand heel dichtbij kwam om te kijken, om dan opeens even te bewegen!”

IMG 20220602 WA0059  IMG 20220602 WA0061  IMG 20220602 WA0060


All-in One, in Zoetermeer al bekend van vele optredens, gaat nu ook de grens over. John Tuinebreijer: “Zowel de Belgische staf als ook het publiek waren enorm enthousiast en onder de indruk. Dit was de eerste keer dat we internationaal optraden, maar zeker niet de laatste!”

 

Tekst: Victor van der Bom

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-