De gemeente en de wooncorporaties zijn op woensdag 8 juni op de Dag van Palenstein aanwezig met informatie over de bouwprojecten en informatie over de energietransitie. Daarnaast zijn er gezellige activiteiten voor jong en oud.

kom naar buiten dag van palensteinIn de kramen staan de gemeente en wooncorporaties klaar met informatie over de bouwprojecten, voor vragen van de bewoners en kunnen bewoners zich aanmelden voor een wandeling langs het bouwterrein om te horen wat er allemaal nodig is om een huis te bouwen. Ook is er een kraam met informatie over de energietransitie voor particulieren en demonstratie over  koken op inductie.  

Aanmelden voor de wandeling bouwterrein Palenstein kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De wandeling begint bij InZet Centrum. 

Tijdens de Dag van Palenstein worden er gezellige activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Vanaf 10.00 uur trapt Stichting Piƫzo af met een vrolijke pubquiz voor 50-plussers met daarna gymnastiek op ritmische muziek. Vanaf 12.30 uur is het lunchtijd en kunt u voor 1 euro een vegetarische soep met brood of wrap eten. Aansluitend is er om 14.00 uur livemuziek met veel golden oldies.

In de middag verzorgen de sportfunctionaris van de gemeente en de jongerenwerker van Buurtwerk allerlei activiteiten voor kinderen en jongeren. Daarnaast zijn er kraampjes met een groot aanbod aan workshops en cursussen, georganiseerd door de verenigingen en clubs rondom het Rakkersveld.

Kijk hier voor het hele programma Dag van Palenstein

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-