20220602 31966De 50e editie van de Zoetermeerse Avondvierdaagse werd donderdagmiddag met een groot feest afgesloten op de Markt. Honderden lopers werden feestelijk verwelkomd door familie en drumbands. Op de Markt stonden vervolgens kraampjes waar zij hun medaille en vaak wat lekkers konden ophalen.

Burgemeester Bezuijen reikte op de Markt een wel heel speciale medaille uit aan een hele trouwe en fanatieke avondvierdaagse loper: de heer Boer liep dit jaar voor de 50e keer mee en heeft dus geen enkele editie van het evenement overgeslagen. "Ja, volgend jaar loop ik ook weer mee, natuurlijk!"

 20220602 32022  3 generaties wandelaars  Marc Floor
 Opspelden medaille  Drie generaties wandelaars  Optreden van Marc Floor

 

Speciaal voor alle kinderen die vier dagen hun best hebben gedaan bij de wandelingen, had de organisatie Marc Floor uitgenodigd om zijn laatste hit te komen zingen. Marc, 15 jaar, was finalist bij de Voice Kids en veel kinderen kenden hem nog van het populaire tv programma. Hij zong zijn eigen single 'Het maakt niet uit', maar ook wat andere bekende covers, onder andere van Snelle. Hij kreeg al gauw de hele Markt aan het dansen en zorgde ervoor dat de kinderen hun vermoeide voeten compleet vergeten waren.

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-