boekstartdag 2022twitter post1De Bibliotheek organiseert dit jaar weer een 'Baby-, peuter- en kleutermarkt' en dit jaar vindt deze markt samen met de landelijke BoekStartdag plaats. Op zaterdagochtend 11 juni van 10.00 tot 12.30 uur zijn ouders en grootouders met kinderen tot 6 jaar welkom in het Forum.

Tijdens de BoekStartdag staan de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra in de belangstelling. De activiteiten worden speciaal voor hen georganiseerd. Gezinnen met baby’s en peuters maken zo op een leuke manier kennis met BoekStart en de Bibliotheek. Bezoek de inspirerende markt met workshops en informatiekramen, de toegang is gratis.

Theatervoorstelling ‘De avonturen van Lizelore’

Daarnaast is er ook de theatervoorstelling ‘De avonturen van Lizelore’ van Lotte Vugts. De voorstelling speelt die ochtend om 11.15 uur en zal beginnen met een workshop. Lotte Vughts speelt Lizelore, zij neemt de kleintjes mee op avontuur! Onderweg maken ze kennis met bijzondere bosbewoners. Samen met haar publiek onderzoekt Lizelore, begeleid door vrolijke liedjes en rijmpjes, de luchtige levenslessen.

Doorlopende activiteiten

Gedurende de ochtend vinden doorlopende activiteiten plaats: inspirerende muzikale workshops, zoals ‘dreumes-, peuter- en kleuterdans’, er wordt voorgelezen door medewerkers van de Bibliotheek en de Boekfiets en daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken en zijn er nog meer verassende activiteiten.

Informatiekramen en samenwerkingspartners

In het Forum zijn onder andere informatiekramen te vinden van de volgende samenwerkingspartners: CKC & Partners, Het Meerpunt, het Zoetermeerse Centrum voor Jeugd en Gezin, Kombino Kinderopvang, Jeugdgezondheidszorg ZHW, Gro-Up Kinderopvang, Silvester Boek en Spel en Junis Kinderopvang.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-