20220530 Start Avondvierdaagse GvW 0013De Avondvierdaagse startte maandagavond 18 uur als vanouds vanaf de Markt in het Stadshart. Burgemeester Bezuijen gaf het startschot voor vier avonden sportief wandelen en gezelligheid onderweg.

Het is dit jaar een extra bijzondere avondvierdaagse, want het is de 50e editie van dit evenement in Zoetermeer! Generaties Zoetermeerders hebben avond aan avond meegelopen met de Zoetermeerse Avondvierdaagse, vaak samen met school of sportvereniging. Later liepen zij weer samen met hun kinderen of kleinkinderen. De nieuwste generatie Avondvierdaagse lopers moest nog even wennen, de afgelopen twee jaar konden de wandelingen door de stad niet door gaan door corona en voor veel kinderen die al in groep 3 of 4 zitten van de basisschool was het zo de eerste keer dat zij echt mee konden doen met de Avondvierdaagse.

 De Avondvierdaagse wordt na vier dagen wandelen donderdag 2 juni in het Stadshart afgesloten.

 

 20220530 Start Avondvierdaagse GvW 0029  20220530 Start Avondvierdaagse GvW 0044
 20220530 Start Avondvierdaagse GvW 0049  i nTrL69k X3

Code geel vanwege onweer

Maandagavond was het prima weer om te wandelen, maar voor dinsdagavond wordt onweer voorspeld, het KNMI heeft code geel afgekondigd. De organisatie van de Avondvierdaagse Zoetermeer besluit op het laatste moment of de wandeling vanavond door kan gaan, om 17.45 uur wordt op de site gemeld of er gestart kan worden.

Foto ('s) door: Gerard van Warmerdam, meer foto's op: https://foto.vwarmerdam.nl/2022/Start-Avondvierdaagse/

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-