38562EC7 6EC5 41BA 952C 5AFDBCD28247De eerste editie van het gratis Food & dance "The Summer is Magic" l zal zaterdag 23 juli op het Nicolaasplein plaatsvinden. Op het terrein komen Foodtrucks die een divers aanbod hebben. Er is de hele dag muziek van artiesten en Dj's  om die dag muzikaal te ondersteunen.

Artiesten en Foodtrucks

Tijdens het festival dat van 12:00 tot 23:00 duurt zijn er onder andere optredens van Dj’s zoals Gizzy,  Bobby N en Gizmo en artiesten zoals Jimmy Tielman familie van "de Andy Tielman ", Gordon Smith en de Cubaanse Niuvis Gonzalez , Jan Schneider & Fred Holland Alle genres van Nederlandstalig tot Tech-house zijn die dag vertegenwoordigd. Het aanbod van de Foodtrucks wil de organisatie ook zo breed mogelijk opzetten. Van Hollandse poffertjes en Italiaanse pizza tot Indonesische eten vergezeld door koffie of een Roem bier van de Zoetermeerse brouwerij.

Open podium voor jong talent.
Het festival biedt een open podium aan jong talent. Van jong tot oud zoals Dj’s, Zangers, zangeressen of danser(es) dan maak je kans op een podiumplek. De organisatie heeft van 12:00 tot 16:00 vrijgehouden elke 30 minuten is er een wisseling van act. Je maakt kans op een plek door een filmpje te plaatsen op de facebookpagina van JC-events waar mensen kunnen stemmen op acts. Als jij wordt uitgekozen neemt de organisatie conact met je op. Meedoen kan tot 4 juni.

Maatschappelijk doel

Het festival is gekoppeld aan een maatschappelijk doel. JC Events heeft dit jaar daarvoor contact gezocht met de Voedselbank. De ruim 260 leden die de voedselbank ondersteunt in Zoetermeer zijn niet alleen welkom op het festival, maar ontvangen ook een gratis maaltijd. Jeffrey Bloem, eigenaar van het evenementenbureau: “Deze mensen moeten vaak een festival aan zich voorbij laten gaan. Bij een gratis entree festival blijven er dan altijd kosten voor een hapje en drankje. Voor ons reden om deze mensen een totale belevenis te geven en die ook te verzorgen.”

Bloem is geen onbekende in de evenementenbranche waarmee hij kleine en grote feesten neerzet. Voor velen is hij ook het gezicht van het combineren van maatschappelijke doelen aan deze evenementen. Hij richt zich vooral op geweld tijdens het uitgaan, maar ook tegen voedselverspilling bij events. Zo regelde hij dat daklozen op de laatste dag van de Pasar Malam gratis mochten aanschuiven. Inmiddels woont hij al enkele jaren in Zoetermeer en is zijn bedrijf er ook gevestigd.

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!
 

-advertenties-

-goede doel-