Beker van Verdienste 2022Elk jaar reikt het bestuur van de atletiekvereniging Ilion een Beker van Verdienste uit aan een lid of commissie die zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt. Dit jaar viel de eer ten beurt aan de Klaverbladloopcommissie.

Zij leverden volgens het bestuur een bijzondere prestatie om onder de restricties van de coronamaatregelen een vlekkeloze Klaverbladloop te organiseren in een minimum van tijd. En inderdaad, terugkijkend, is het wel een heel bijzondere organisatie is geweest: er is wel drie keer geswitcht van doorgaan naar niet doorgaan en weer terug. Flexibiliteit ten top, meedeinend met de steeds veranderende coronamaatregelen. Tenslotte viel het besluit om door te gaan, omdat de commissieleden niet unaniem keken naar wat er niet mogelijk was, maar vooral naar wat er wel mogelijk was.

Toen er een klap op was gegeven moest de Klaverbladloopcommissie direct ook vol aan de bak, er was nog maar weinig tijd. Het blijkt dat ze als TEAM bergen kunnen verzetten. En ze kregen ook veel over zich heen: om de veiligheid van de vrijwilligers te waarborgen is besloten QR codes te checken. Dat viel niet bij iedereen in goede aarde en de opmerkingen waren van dien aard dat er is besloten beveiligers in te zetten.

Ad Klok, Coördinator Klaverbladloop: “De Beker van Verdienste willen we ook opdragen aan al de (100 ! ) vrijwilligers die in touw zijn geweest bij de Klaverbladloop. De commissie kan nog zoveel willen, zonder de vrijwilligers komt er niets van terecht.”

 

Foto: Rob Wijsman (r) neemt namens de Klaverbladloopcommissie de beker van Verdienste in ontvangst (foto Kees Franken)

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-