EB9676ED 7B0C 424F BDCD 448CC84252A5Afgelopen nacht ontving de brandweer rond 03:30 een melding van brand in voormalige pand van club Magnum, in het van Tuylpark. Brandweer eenheden van kazerne Stadshart en Oosterheem werden ingezet.

De brand werd ontdekt en gemeld door een voorbijganger. Bij aankomst van de brandweer en politie bij het pand sloegen de vlammen al uit het gebouw. Club Magnum werd in september 2019 gesloten door burgemeester Aptroot na incidenten met explosieven en heeft sindsdien geen nieuwe vergunning gekregen. Het pand staat al tijden leeg. December 2021 was er een brand in de boven Magnum gelegen club El Sultana, hierbij ontstond ook brand in de benedenverdieping van Magnum.

De uitslaande brand werd door de brandweer snel opgeschaald naar middelbrand. De brand die zich aan de achterzijde van het gebouw bevond, werd uiteindelijk door twee tankauto’s geblust.

Het vermoeden bestaat dat de brand is aangestoken. De brandweer neemt de brand verder onderzoek.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-