Het mocht er vorige week eindelijk van komen: kinderen, ouders en leerkrachten vierden het 15-jarig bestaan van De Oranjerie. Na twee keer uitstellen vanwege corona kon de feestweek op maandag 16 mei eindelijk losbarsten. Een zonnige start met de hele school in diergaarde Blijdorp.

derde lustrum basisschool De OranjerieDinsdag stond in het teken van ontdekken. Zandsculpturen, schatzoeken, zandtekenen, enorm grote bellen blazen, een lavalamp maken, bamboestieken en nog veel meer. Hoeve Kromwijk ontving veertien leerlingen om met hen een high tea te maken. 

Woensdag vierden de meesters en juffen gezamenlijk hun verjaardag, opgeluisterd met lustrumgebak en de donderdag stond in het teken van bewegen. Voor alle kinderen een gevarieerd aanbod. Teamspelen, Oud-Hollandse spellen en het oefen van circusacts maakten dat iedereen aan het eind van de dag moe maar voldaan was. De vrijdagmorgen werd afgesloten met een ‘Relaxochtend’, daar was iedereen wel aan toe na een drukke week.

Als knallende afsluiter voor kinderen en ouders op vrijdagavond het Lustrumfestival. Mede georganiseerd door Timeless Events kon iedereen genieten van livemuziek van Funky Pianos, een entertainer, clown, silent disco en nog heel veel andere activiteiten. 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-