foto 30 jaar IKC FloriantIKC Floriant in Rokkeveen bestaat 30 jaar. School en kinderopvang vierden dit samen met een hele week vol leuke activiteiten. Schooldirecteur Cora Brussee en clustermanager kinderopvang José Wils openden op maandagochtend de festiviteiten.

Alle kinderen, leerkrachten en pedagogisch medewerkers vormden vervolgens het getal 30 voor een leuke foto. De feestweek begon met een lawaaioptocht door de buurt en die middag hebben de kinderen met een sponsorloop geld ingezameld voor stichting Watoto Kenya. Dinsdag stond er een circuit op het programma waarbij ze onder andere kennismaakten met de sport kickboksen en een stormbaan op konden.

Donderdag was er voor de hele school een swingende workshop van drumtastic. Natuurlijk mocht de Floriant Gots Talent niet ontbreken in het programma. Kinderen lieten hun talenten zien aan alle enthousiaste ouders. Er is genoten van alle optredens. Op de laatste dag kregen de kinderen van groep 1 t/m 5 dansles en de oudste kinderen hebben een heuse drakenbootrace gehouden.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-